marți, 22 martie 2011

review Gerovital:)

Buna seara fetele!!!
Pentru azi mi-am propus sa va informez cu privire la monstrele de crema de la Gerovital pe care le-am primit!
Le-am testat pe toate...mai putin cea antirid (le-am impartit:D:)

Si acum sa incepem:
Crema hidratanta

Ce spun ei:Este un produs destinat ingrijirii pielii fetei si gatului, o crema de zi cu efecte intensiv hidratante.
Complexul Herbatonic si Aquaxylul asigura echilibrul optim de hidratare, nutrire si remineralizare a pielii. Ceramidyl-Omega reface functia de bariera a pielii, aceasta devenind mai hidratanta, mai elastica, mai tonica. Uleiurile naturale de Jojoba si Soia hranesc si regenereaza pielea, asigurand protectie intreaga zi. Extractul organic de Floare de Colt are efecte antioxidante, calmante, protejand pielea impotriva factorilor de mediu nocivi.

Ce spun eu:
Aceasta crema o aplicam dimineata si pot sa zic ca ma multumeste in totalitate.Tenul e hidratat,hranit.In plus crema are un miros placut,dar nu foarte puternic.
Cu siguranta mi-as cumpara aceasta crema!

Crema nutritiva


Ce spun ei:Este o crema calmanta, bogata in substante nutritive, destinata ingrijirii zilnice a pielii fetei si gatului.
Asocierea uleiurilor naturale (soia, jojoba, germeni de grau) cu vitaminele A si E imbunatateste elasticitatea pielii si previne procesele de imbatranire cutanata.
Ceramidyl-Omega, un ingredient activ complet, de origine vegetala, imbunatateste procesele de restructurare epidermica, reface functia de bariera a pielii care devine astfel mai putin permeabila pentru factorii de mediu nocivi. Ridurile sunt diminuate, este imbunatatita hidratarea, elasticitatea si senzatia de confort a pielii. Complexul Herbatonic din plante din flora transilvana are un aport important in hidratarea, nutrirea si remineralizarea pielii.
Vitamina E acţioneaza sinergic cu extractul de Floare de Colt pentru neutralizarea actiunii radicalilor liberi si protejarea pielii impotriva stresului oxidativ al factorilor externi (radiatii UV, fumat, poluanti, radiatii gamma).

Ce spun eu: Creama este foarte buna!Eu am folosit-o seara dupa demachiere!
Dimineata aveam un ten mai odihint,mai luminos!
Cu siguranta as cumpara si aceasta crema!Ser contur ochi si buze

Ce spun ei:
Formula delicata si foarte eficienta pentru ingrijirea pielii sensibile din jurul ochilor si buzelor. Are o structura usoara, racoroasa si o forma de conditionare care il face usor de aplicat.
Ceramidylul-Omega si extractul organic de Floare de Colt previn procesele de imbatranire prematura ale pielii datorate radicalilor liberi, cresc elasticitatea, supletea si gradul de hidratare al pielii. Actioneaza sinergic pentru regenerare, diminuarea ridurilor si prevenirea aparitiei altora noi.
Extractul de Floare de Colt este ingredientul ideal pentru tratarea pielii stresate, aflata in contact permanent cu factorii de mediu.
Complexul Herbatonic actioneaza sinergic cu Aquaxylul pentru potentarea efectelor hidratante.


Ce spun eu:
Am folosit acest ser dimineata si seara.Sincer eu nu am vazut efecte la acest ser:-s
Trebuia sa fac  poze inainte si dupa ca sa vad rezultate ca asa nu imi dau seama:)
Nu cred ca as cumpara acest ser:)