duminică, 28 noiembrie 2010

Zeama de lamaie...un singur remediu pentru mai multe probleme:)

Buna tuturor!
Astazi vreau sa va spun ce poate face zeama de lamaie pentru noi!Sa stiti  ca poate aduce multe  beneficii corpului nostru!
In primul rand asa cum am mai mentionat intr-o postare anterioara albeste dintii.Stoarceti zeama de la o lamaie adaugati apa si clatiti gura!
Intareste si unghiile!Trebuie sa aplicati zeama de lamaie pe unghii dimineata si seara!veti observa rezultate dupa cateva zile!se intaresc si nu se mai rup asa usor.
Zeama de lamaie este buna si pentru cosuri.Le trateaza si previne aparitia acestora.Stoarceti zeama de la jumatate de lamaie.Dupa ce va demachiati,pe fata curata aplicati  sucul de lamaie.Daca aveti cosuri pe fata va va ustura ingrozitor dar trebuie sa asteptati pana se usuca pentru a avea rezultate!Nu trebuie sa va descurajati pentru ca ustura ,merita sa incercati pentru ca previne aparitia cosurilor si le trateaza!
Am citit undeva ca ajuta si contra pistruilor!
Si pentru cele care au probleme cu riduri si aici face minuni!Aplicati sucul de lamaie in zonele cu problema timp de 2 saptamani!Veti observa rezultatele!
Mai este buna si pentru sistemul imunitar!Apa  plata cu lamaie intareste sistemul imunitar!
Sper sa va ajute sfaturile mele!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...