marți, 30 noiembrie 2010

Acneea....o mare problema!

Buna tuturor!
Eu am o problema cu acneea si astazi am sa va arat cateva retete pentru  a scapa de ea.Unele  din ele le stiu eu si le-am pus in practica...altele le-am auzit de la diferite persoane
Prima metoda ar fi pasta de dinti:)Puneti pasta de dinti pe locul afectat,de preferat inainte de culcare pentru a actiona cat mai mult timp!Pasta de dinti va usca cosul .
Castravetele ne ajuta si el in problema cu acneea.Stoarceti castravetele!Imbibati un demachiant in suc si stergeti fata!
Un alt remediu este coaja de portocala.O amestecati cu apa(putina) si aplicati pe fata!
Si zeama de lamaie ne ajuta!Stergeti fata cu o discheta demachianta imbibata in zeama de lamaie!Lasati sa actioneze pana se usuca!
Pentru a evita aparitia acneei trebuie sa avem o alimentatie bogata in fructe,legume:),sa manancam cat mai sanatos:)

La multi ani!

Mergand pe strada,prin oras...mi-a sopotit un fluturas ca astazi este ziua ta...iar eu te voi felicita!La multi ani tuturor celor care poarta numele Sfantului Andrei!Sa fiti sanatosi,iubiti si sa aveti tot ceea ce va doriti!
La multi ani!

duminică, 28 noiembrie 2010

Zeama de lamaie...un singur remediu pentru mai multe probleme:)

Buna tuturor!
Astazi vreau sa va spun ce poate face zeama de lamaie pentru noi!Sa stiti  ca poate aduce multe  beneficii corpului nostru!
In primul rand asa cum am mai mentionat intr-o postare anterioara albeste dintii.Stoarceti zeama de la o lamaie adaugati apa si clatiti gura!
Intareste si unghiile!Trebuie sa aplicati zeama de lamaie pe unghii dimineata si seara!veti observa rezultate dupa cateva zile!se intaresc si nu se mai rup asa usor.
Zeama de lamaie este buna si pentru cosuri.Le trateaza si previne aparitia acestora.Stoarceti zeama de la jumatate de lamaie.Dupa ce va demachiati,pe fata curata aplicati  sucul de lamaie.Daca aveti cosuri pe fata va va ustura ingrozitor dar trebuie sa asteptati pana se usuca pentru a avea rezultate!Nu trebuie sa va descurajati pentru ca ustura ,merita sa incercati pentru ca previne aparitia cosurilor si le trateaza!
Am citit undeva ca ajuta si contra pistruilor!
Si pentru cele care au probleme cu riduri si aici face minuni!Aplicati sucul de lamaie in zonele cu problema timp de 2 saptamani!Veti observa rezultatele!
Mai este buna si pentru sistemul imunitar!Apa  plata cu lamaie intareste sistemul imunitar!
Sper sa va ajute sfaturile mele!

joi, 25 noiembrie 2010

Uleiul de masline pentru par!

Eu am avut o perioada in care imi cadea parul exagerat,era aspru si se incalcea foarte des.Am folosit masti dar nu ma  multumeau.Pana intr-o zi cand cumnata mea mi-a zis de masca cu ulei de masline!Am incercat-o si spre uimirea mea chiar a avut rezultate!A doua zi parul meu era mai moale,mai matasos,usor de pieptanat si nu imi mai cadea  asa tare!In prezent eu folosesc masca o data la 2 saptamani si sunt multumita!



Iata cum trebuie sa procedati:

Pentru a va fi mai usor puteti pune ulei de masline EXTRAVIRGIN intr-un recipient cu pulverizator!
Pulvetizati pe par,pe sclap,masati usor scalpul si lasati sa actioneze cam 30-60 de minute!
Dupa cele 30-60 de minute samponati bine parul,clatiti bine si lasati-l sa sa usuce!
Veti observa rezultatele imediat dupa uscare!veti fi surprinse ca si dupa 2-3 zile parul arata bine!
Va sfatuiesc sa o folositi ca nu veti regreta!

miercuri, 24 noiembrie 2010

Am primit cadoul de la Ioana si vreau sa vi-l arat si voua!
Multumesc Ioana!



luni, 22 noiembrie 2010

Ingrijirea mainilor in sezonul rece

Buna fetelor!Am primit un articol pe mail de la pro-sanatate despre ingrijirea mainilor in sezonul rece!
Am sa va arat si voua pentru ca mi s-a parut foarte interesant!
"Din pricina factorilor climatici, in sezonul rece pielea trece prin anumite schimbari, de cele mai multe ori nefaste, motiv pentru care este nevoie de o atentie sporita la maniera in care o ingrijim. Desi pielea fetei pare ca are cea mai mare nevoie de atentie in perioada rece, mainile sunt si ele o zona puternic sensibilizata de care trebuie sa ne preocupam.
Prima masura de ingrijire a mainilor impotriva impactului daunator pe care il poate avea frigul asupra pielii este utilizarea unor manusi calduroase. Adaptarea vestimentatiei la conditiile de mediu este o norma de baza pentru protectia organismului.
Este foarte indicat sa nu ne expunem mainile unor surse de caldura puternica in situatiile cand acestea sunt inghetate. Este recomandata expunerea lor sub jet de apa rece pentru un minut, dupa care se aplica apa calduta pana cand mainile isi revin. Apa fierbinte si aburii, dar si caldura foarte puternica cum ar fi cea emanata de calorifere, resouri etc duc la o deshidratare si mai puternica a pielii. Desi prima tendinta este de a ne apropia de astfel de surse de caldura ori apa calda, e bine sa avem rabdare.
n anotimpul rece, mainile trebuie sa fie in permanenta hidratate. Utilizati o crema hidratanta, pe baza de glicerina. Este recomandata evitarea cremelor pe baza de apa. Particulele de apa din crema, odata intrate in piele pot ingheta din pricina frigului, efectele pe care le vor avea asupra pielii fiind deloc placute.
Daca nu dorim sa utilizam creme din comert, medicina naturista vine, ca de fiecare data, in ajutorul nostru. Unguentele cu musetel, aloe, galbenele sunt foarte indicate din pricina multiplelor calitati pe care le au aceste plante.
Ne mai putem folosi si de alte trucuri lasate la indemana noastra de natura atat de binevoitoare. Un tratament benefic este cel cu zeama de lamaie. Se clatesc mainile cu suc de lamaie dupa care se maseaza cu crema cu glicerina ori ulei de masline. Acestea ajuta la imbunatatirea circulatiei periferice si inlatura riscul uscarii ori a inrosirii pielii. Este un tratament indicat pentru persoanele care au probleme cu circulatia periferica, dar nu doar pentru acestea, frigul specific anotimpului rece avand o actiune nefasta asupra tuturor tipurilor de piele.
Amestecul de zahar ori zat de cafea cu ulei de masline este recomandat si el pentru ingrijirea mainilor, pentru reglarea circulatiei dar si pentru inlaturarea celulelor moarte de la nivelul pielii mainilor.
Uleiul de masline este extrem de benefic si in amestec cu vitamina E si A, acestea avand rolul de a hrani pielea dar si a inlatura imbatranirea acesteia. Acest amestec poate fi utilizat de persoanele cu orice tip de ten, dar nu este recomandat femeilor insarcinate, deoarece amestecul cu vitamina A poate produce malformatii.
Fructul de avocado este cunoscut si el pentru cantitatea mare de grasimi bune pe care o contine. Amestecul a doua felii din acest fruct cu o lingura de lapte si una de miere poate face adevarate minuni pentru refacerea pielii afectate de frigul specific sezonului rece. Se mai poate utiliza si continutul unui iaurt gras in combinatie cu zeama de la un kiwi, compozitia obtinuta lasandu-se zece minute pe maini. Acest amestec se inlatura prin clatirea, dupa zece minute, a mainilor cu apa calda.
Indiferent de maniera aleasa, e bine sa ne protejam mainile de actiunea nebenefica pe care o are frigul asupra lor, ajutandu-le cu un tratament adecvat."

sâmbătă, 20 noiembrie 2010

Cearcanele...intr-adevar o problema!

Aceste cearcane sunt foarte des intalnite si majoritatea ne plangem de ele!trebuie sa stiti ca aceste cearcane nu vor disparea niciodata in totalitate,dar puteam face niste lucruri care ar putea sa le diminueze.
De exemplu sucul de cartofi ilumineaza zona afectata de cearcan.Este bine sa tamponezi suc de cartofi in zona afecatata si sa lasi sa actioneze in jur de un sfert de ora- 20 de minute.
Un alt remediu este castravetele.Dat pe razatoare si impreuna cu sucul sau lasat sa actioneze tot 20 de minute poate face mici minuni!
Poti sa mai folosesti ceai pus la congelator sub forma de cuburi de gheata!Tine cuburile de gheata pe ochi (deasupra unei dischete demachiante) timp de 20 de minute.


O alta metoda este si masca cu miere de albine si lapte!Amesteci cele 2 ingrediente si apoi aplici pe zona afectata si lasi sa actioneze 20 de minute!

joi, 18 noiembrie 2010

Albirea naturala a dintilor!

Poate multe dintre noi au probleme cu nuanta galbuie a dintilor si toata lumea doreste dinti albi!Eu acum am sa va prezint cateva metode care va ajuta sa va inalbiti dintii.


 1.Prima ar fi cea cu bicarbonat de sodiu!Seara,dupa ce v-ati spalat pe dinti puneti direct pe periuta bicarbonat de sodiu  si periati aprox 4 min !Acest lucru este bun pentru ca toate pastele de dinti cu efect de albire contin bicarbonat de sodiu! Aceasta metoda este recomandat sa o folositi de 2 ori pe saptamana!



2.A doua ar fi consumul de mere verzi!mancati cateva mere verzi pe zi si dintii vostri vor fi mai curati  si mai albi!







3.O alta metoda este zeama de lamaie!Se stoarce zeama de la o lamaie, peste se adauga cantitate egala de apa  si apoi se clateste gura!
4.Pentru albirea dintilor se mai foloseste si infuzia de menta.Dupa ce va spalati pe dinti va clatiti cu infuzie de menta!
In afara de mere un rol important in sanatatea dintilor il mai au  telina si morcovii!
In schimb sunt si alimente care duc la ingalbenirea dintilor.Acestea sunt:cafeaua,cacao,sucuri,vin,unele fructe(zmeura,mure,fructe de padure,visine),rosiile.
Pentru a avea dinti albi trebuie sa avem grija ce mancam si sa ne spalam pe dinti de 3 ori pe zi dupa fiecare masa principala !

miercuri, 17 noiembrie 2010

Pentru unghii:)

Vreau sa va mai arat un tratament pentru unghii de la farmec cu vitamina B5!Da rezultate uimitoare!Trebuie folosit pe unghia curata!Dupa ce il veti aplica veti observa cum unghiile absorb tot tratamentul!El este bun pentru intarirea unghiilor,le accelereaza un pic cresterea,dar previne si exfolierea atunci cand este folosit cu regularitate!
Folositi-l cu incredere!Eu inainte nu puteam sa imi las unghii mari pentru ca mi se rupeau imediat!dar de cand folosesc acest tratament pot avea si eu unghii mai mari si nu risc sa mi se rupa!

O masca de par

Buna!
Astazi vreau sa va arat o masca de la avon care e super buna!Este pentru par uscat sau deteriorat!
Eu am parul ondulat si este uscat...si un pic ars la varfuri;)) dar e a doua oara cand folosesc produsul si parul e mult mai matasos,mai stralucitor,mai sanatos!
La mine a avut rezultate super:X
Daca aveti parul uscat sau deteriorat  puteti sa o incercati!

luni, 15 noiembrie 2010

Cateva sfaturi

Vreau sa va sfatuiesc in privinta sanatatii parului,unghiilor si a tenului.
In ceea ce priveste parul acesta nu trebuie sa fie spalat decat de 2 ori pe saptamana deoarece daca il veti spala mai des va avea tendinte de ingrasare si sigur nu va doriti acest lucru!Ar fi bine daca ati folosi odata pe saptamana o masca pentru par fie ea facuta de voi din ingrediente naturale,fie cumparata!Aceste masti va pot repara firul de par,ii confera stralucire si va fi mult mai sanatos! 
Unghiile sunt si ele cartea de vizita ale tuturor femeilor!Ar fi bine sa folositi manusi atunci cand umblati cu produse de curatenie sau macar sa le aveti date cu un tratament si cu un lac!Daca nu faceti aceste lucruri riscati sa vi se exfolieze unghiile si sa vi se rupa!
Tenul, stim cu toate ca este de 3 feluri(gras,uscat si mixt) si fiecare are un anumit tratament!Insa eu am sa va spun asa in general ca trebuie sa va demachiati in fiecare seara inainte de culcare si sa folositi masti sau /si creme pentru indepartarea punctelor negre,pentru hranire,pentru a fi cat mai sanatos!
Atunci cand folositi un anumit produs sau o anumita masca nu trebuie sa asteaptam rezultate miraculoase din prima.Sunt rezultate si din prima,dar ca sa facem o treaba buna trebuie sa folosim produsul constant!
Sper sa va fie de folos sfaturile mele!

duminică, 14 noiembrie 2010

Un inceput...

Mi se pare foarte important sa  stii sa iti ingrijesti parul,unghiile,tenul etc fara a te duce la un salon.E foarte bine sa stii sa iti faci o masca pentru par acasa,o masca pentru fata,tratamente pentru unghii si multe altele.Nu trebuie sa fim profesioniste pentru asa ceva.
La inceput eu nu imi faceam masti  din ingrediente naturale,ba chiar radeam cand auzeam ca maioneza iti face bine la par.Toate astea pana intr-o zi cand am incercat si eu si credeti-ma ca intr-adevar s-a vazut diferenta.De atunci in viata mea a inceput un nou capitol,un capitol al ingrijirii pe care il continui si acum. Am inceput a ma informa cu privire la anumite ingrediente naturale,am ascultat parerea multor persoane care imi recomandau anumite tratamente.
Asta am sa fac si eu acum.Am sa va informez si am sa va arat multe trucuri si retete care va fac bine si sa va simtiti mult mai frumoase!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...